2prensesannesi30 Kızlar sabaha kadar emzirsem açılır mı kanallar bide lahana önerir misiniz🥹Yarın kızımı hastaneye goturcem ordan emzirme bölümüne Gidecem 2 günlük bir anneyim kızlar 🥹
pembekalanchoe 2prensesannesi30 ben BM’yle durumda farklı pozisyonda emziriyorum tersten emzirme gibi
Superstar_00 2prensesannesi30 Ben emzirmede çok ama çok yaşasım bu durumu baya baktım ters emzirme yöntemi var onu deniyordum ya da kızımı yataga bırakıp ben üzerine duruyordum emziriyordum ama en çok faydasını ters emzirme de gördüm ama sizin bebişiniz daha çok küçük ters emzirme olmaz.
ElisaMom_ 2prensesannesi30 bolca emzirin geçer bende 1 aylık anneyim ilk günler oldu bende de sık sık emzirip birde duşta masaj yaparak rahatlatım
2prensesannesi30 ElisaMom_ 2 günlüğüz sık sık emzryrm ama yoruluyor aldığım süt pompası çok kötü çıktı
melekveemir Bol bol emzirin yetmezse sağın. Elle ya da pompa yla. Ben elle sağım yapmıştım ancak o zaman rahatladım.
sidare Duşa girin suyun altında elinizle sağım yapın ben nerdeyse havale geçiriyordum emzirme danışmanından destek aldim o önermişti. Çok faydasını gördüm. Hiç pompa ile ugrasmayin karnabahar gibi uçları yıpratıyor. Geçmiş olsun
umaycinar94 Bende kızım uc gunlukdu olmustum sol gogsum olmstu babanem demıstıkı katı sabun koy el sabunu batıl seyler dıye ınanmamstm gece agrısına dayanamynca koydum gogsumun ustune bı ıkı saate agrı gtmıstı agrısını bılıyorm bı dne ıstersen