karpuz_ Kızlar salamura yaprak almıştım marketten böyle şeyler var yaprakların arasında ilk defa görüyorum nedir bu bilen var mı
3kedili2bebekli karpuz_ yıkayınca geçiyorsa tuz kalmıştır geçmiyorsa dolu vuran yaprakta böyle izler oluyor yaprağın tersini çevirince beyaz leke görünür hatta
karpuz_ 3kedili2bebekli elime alınca ezilip sarı sarı akıyor boya gibi ilk defa gördüm hiç denk gelmedim her yerinde var bir sürü
karpuz_ tuana303_ bende ilk defa gördüm çöpe mi atsam dedim ama buraya sorayım dedim önce elime alınca hemen ezilip sari sarı akıyor
3kedili2bebekli karpuz_ o zaman tuzdur muhtemelen normalde tuz siyah görünür ama taze basildiysa böyle Sari da görülüyor
karpuz_ simseklivekalpli 3kedili2bebekli sağolun kızlar bişey olmaz inşallah korkarak yiyeceğim yinede sanırım 🤣🤣
karpuz_ Dondurmalikahve hahah teşekkürler 🤣 peki pişirme taktiği var mı bunu ben hep ya içini çiğ bırakıyorum ya da altını yakıyorum🤦🏻♀️ ne kadar su koyacağım ve dik mi dizmem lazım sarmaları yan mı
tuana303_ karpuz_ valla bende yeni yaptim cok guzel olmustu yedik kaldirdim ben taze derin doruncuya koyuyorum lazim oldugunda cikarip sariyorum taze kaliyor
Nezzz_ karpuz_ kaya tuzu kalıntılarına benzettim bende yaprakla rengi dönmüş yinede suda bekletin kaybolurlar