hatice6868 Kızlar meraba Bebişin kıyafetleri kurumuyor kurutma makinası almak istiyorum Altus’tan memnun olan varmı? Makinam Bosch, boschtan memnun olan yada diğer markaları önerenler varmı? Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
betul97_ hatice6868 Ben pazar günü Bosch serie 4 kurutma makinesi aldım Salı günü gelip kurdular çamaşır makinesinin üstüne valla dün ilk attım ne rahatlıkmış dedim birde çok iyi toz topluyor şok oldum. Media marktta indirimdeydi kendi şubesi daha pahalıya satıyor
hatice6868 Cihangiriinannesii aaaa eşim de uygun diye sadece bebeğin kıyafetine alırız dedi bende almışken iyi güzel olsun dedim kendi kıyafetimi de atarım
hatice6868 betul97_ hangi model ve ne kadara aldın canım çamaşır makinam da Bosch ben de bu markayı seviyorum
Cihangiriinannesii hatice6868 malesef kıyafetleri çok çektiriyor yani alalım derseniz bebise alacağınız kıyafetleri 2 beden filan büyük almanız gerek ben öyle yapıyorum malesef 🥲
betul97_ hatice6868 Serie 4 9 kilo aldım 27 bindi sanırım kendi şubesinde 35 bindi. Peşin fiyatına 9 taksit yaptık ayda 2 bine
ayisit hatice6868 Bosch serie 6 kullanıyorum memnunum bütün kıyafet yorgan yastık ne varsa atıyorum içine mis
mamacitaa_ betul97_ en son tereddütlüydün eşime laf vermiyim diye iyi sevindim güle güle kullan canım 😍 çamaşır bitince direkt kurutmaya atiyon dimi
betul97_ mamacitaa_ Bir tişört baya 3-4 parmak boydan çekmiş gibi duruyor ama ucuz bir şey almıştık işe giderken giysin diye diğer tişörtleri normal😅😅 Direk attım meraktan zaten çamaşır makinesinin başında oturacaktım😅😅 Birde o kadar toz çıktı ki şok geçirdim tek pişmanlığım keşke kurmaya geldiklerinde tahliye borusunu taktırsaydım ben sürekli onunla uğraşamam dün 2 kere eşya attım hazne dolmuş
uykuseveruykusuzanne hatice6868 ben 4 senedir Beko kullanıyorum memnunum. Ama ütülü gibi çıksın istiyorsanız kurutma bittikten sonra kıyafetleri sıcak sıcak katlamak lazım. Yoksa buruşma oluyor. Belki yeni teknoloji makinalar daha iyidir. Ne makina alırsanız alın çok büyük kolaylık oluyor insana. 3 saat içinde camaşır hem yıkanmış hem kurumuş oluyor. 10 dk da dolaba koyuyorum bitti gitti
Liliyy hatice6868 bende alcam bosch seri6 hem çamaşır hemde kurutmasını media marktan Allah izin verirse