Umuttt Kizlar 7 aylik bebeklerinize neler veriyorsunuz doyurucu olarak.ben herseyin tadina baktiriyorum ama öğün olarak yogurt meyve puresi veriyorum corba filan versemde doymuyor surekli mama cicibebe veriyorum dogrumu yapiyorum acaba 🙄
Myagz Umuttt cicibebe çok şekerli canım bebek bisküvisi vermek istiyorsan evde yap ya da sanırım hipp bi nebze daha iyiydi henüz küçükler yazık
Gari_de_Gari Umuttt ben cici bebe hiç vermedim🙄emiyoruz zaten sürekli ama günlük yoğurt mayalıyorum ,tarhana çorbası yapıyorum,yumurta sarısı verdim,elma armut püresi veriyorum 🤗
Gezginprenses Umuttt 7 aylık tadımlar bitmiştir. Muhallebiler, meyveli yoğurt, çorba felan verebilirsiniz.
Umuttt Gari_de_Gari yiyo ama hemen acikiyo yine mamada 3 4 saat tok duruyo dger turlu yarim saat sonra tekrar mama veiyorum
Bbsozlm Kızım 7.5 aylık sabah kahvaltı 2 saat sonra meyve suyu yada püresi 3 saat sonra çorba 3 saat sonra yoğurt 3 saat sonra muhallebi veriyorum doktorum bu şekilde yapmamı önerdi aralarda beni emiyor 1 yaşına kadar ek gıdayı doyması için vermemeliymişiz esas olan süt yada mama olmalıymış canım ayrıca cicibebeni hazır alıyorsan alma evde yapmayı dene çok basit ve daha sağlıklı oluyor 😊