gizemkkk Kızımın birkaç gündür gaz sancıları arttı uyanıkken durmadan ağlıyor. 50 günlük. Hipp organic combiotic kullanıyoruz ama artık değiştirmek istiyoruz. Hipp keçi sütü. Golden goat. Sma comfort. Ne önerirsiniz, tecrübe paylaşır mısınız?
nurdann1 gizemkkk her mamayı deneyerek bulacaksın. Bebekten bebeğe değişiyor. Biz 4 kere mama değiştirdik. Aptamil çok gaz yapıyor diye söylediler mecburen deneyim başka mama sevmedi diye gaz yapacak diye istemeyerek verdim ama benim bebeğimde gaz yapmadı en sevdiği mama oldu. Yani Yorumlara değil bebeğinde mamaları deneyerek bulacaksın
polisanme gizemkkk ben de ilk Hipp ile başladım ama hem kilo almadı hem de gaz problemimiz devam etmişti SMa comfort kullanıyoruz çok memnunum daha mamayı içerken alt gazını çıkarıyor bebeğim
fatmakstk gizemkkk mamayı değiştirmek yerine gaz için damla kullanabilirsiniz biz bebeğim 20 günlükken mecburi olarak Aptamil başladık şu an kızım 5,5 aylık hala Aptamil kullanıyoruz herhangi bir gaz problemimiz olmadı olduğunda ise ilk üç ay mestil damla kullandık mamasını içine günde 4.05 damla atıyorduk hiçbiri gaz sorun yaşamadık
emrah09 Benim bebek aptamil pronutrayi iciyordu.fena gaz yapiyordu.hippe geçtim.kusma yapiyordu.golden goata geçti.gaz yapiyordu.en sma comporta geçtim.gazi falan geçti cok az kusmasi var.cok sorun olursa aptamil prosneo yada aptamil cornofile geçebilirim.golden goat ve hipp organik ama bebek içemiyorsa eziyet etmenin anlami yok
hamcokelek33 gizemkkk sma comfort. Tek geçerim. Palm yağı vs de içermiyor. Tek sıkıntısı stok her zaman her yerde olmuyor marketlerde falan
cgdm18 Bizde çok mama değiştirdik gaz yüzünden ama en sonunda eczanenin önerisiyle aptamil conformil kullandım oh dedim yani gaz sıkıntımız onunla geçti