ilknurda Merhabalar 21 sylık bebeğim var kilosu birazcık düşük kilo olması için önerebilceğiniz yemek veya takviye varmı
Havva97 ilknurda sağlıklı bi şekilde önereceğim size yulaf pekmez ya da yulaf hurma diyebilirim lifli olduğu için tam bi bağırsak dostu Hemde sağlıklı kilo aldırıyor
nnoktaa ilknurda bizim de kilomuz ortalamanın altında 22 aylık 10.5kg kilosu problem değil de iştahsızlığı zorluyor. Kan değerlerine baktırın demir düşüklüğü de iştahsızlık yapabiliyormuş. Ben de 2 yaş olmadan baktırıcam kan değerlerine.
livanurvealpinannesi61 nnoktaa bence başka doktora sorun siz 22 ay 11 kiloya yakın gayet iyi Bizim de öyleydi doktor gayet iyi demişti
livanurvealpinannesi61 nnoktaa sizde ortalamanın altında yazmışsınız o yüzden dedim 22 ay 10.5 ortalamanın altında değil 24 cü ayda 8 kilo ve üzeri olması beklenir zaten doktorlar öyle demişti
nnoktaa livanurvealpinannesi61 sanırım yanlış kişiye cevap yazdınız 😅 çünkü ben doktora sormadım bir de kilosuna dair sıkıntım yok iştahsızlığı zorluyor dedim 😂
Sermec27 livanurvealpinannesi61 22 aylıkken 11 kilo olursa sükredeceğim ben valla 17 aylık 9200 şu an
nnoktaa livanurvealpinannesi61 Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) persentil değerlerine göre 22 aylık erkek bebek kilosu ortalama 11.8 kg, kız bebek kilosu ise 11.1 kg’dır. buna istinaden dedim. Sağlığı yerinde olduğu sürece benim için aslında kilonun önemi yok zaten 🥰💕
emosss__ Ben en son 18 ay da ölçüm yaptırdım 13 buçuk kiloydu biraz fazla ama şuan kaç kilo bilmiyorum bugün götürecem tekrar 20 aylık
livanurvealpinannesi61 nnoktaa bize doktorlar persentile göre normal iyi demişti o yüzden dedim doktorlar öyle demişti sağlıklı olsunlar tâbi ki de
livanurvealpinannesi61 nnoktaa bende kiloya çok takılmam hatta hiç takılmam kızım 6 yaşında kilosu %25 in altında %50 normal kabul ediliyor bi 2 kilo almalı ama 1 yıldır yemekle arası yok hiç okula gideli böyle okulda asla yemiyor buda etkiliyor aşırı
livanurvealpinannesi61 Sermec27 benimkiler yese alır ama yemiyorlar pek kızım 6 yaşında 1 yıla kadar gayet iyi yerdi kilosu 19 bile değil persentile göre 22 kilo olmalı bizim %25 in altında kilo
Sermec27 livanurvealpinannesi61 aslında yiyorlar bizimkiler büyük oğlunçm yiyor ama çok seçici sma asırı hareketliler o yüzden almıyorlar
nnoktaa livanurvealpinannesi61 ya ben de öyleydim ilkokulu bitirdiğim zaman 25kg idim 😂 annem ne doktorlara götürdü. Hala daha yemek sevmem 😂 eşim de aynıymış. Ben de genetik diyorum geçiyorum. Sağlıkları yerinde olsun 🥰🥰