Pogcayanakannesii merhabalar 15 aylık oğlum kafasının ön taraflarında hep konak oluyor ve çok kaşıyor. Zeytin yağı sürdüm bellettim taradım sonra duş aldırıdm geçiyor ama 2 gün sonra yine aynı. Şampuan uni baby kullanıyorum doğduğundan beri
pembekalanchoe Pogcayanakannesii valla ben karbonatlı suyla masaj yaptım sonra da yıkadım bir daha çıkmadı hiç
ggrqnitt Pogcayanakannesii bence şampuan değiştirin öyle deneyin bazen çok işe yatıyor rutin Konak bakımına rağmen tekrarlıyorsa deneyin benim bebeğime mustela çok fazla konak yaptı sivenoya geçtim azala azala bitirdi
mihramomm1 Pogcayanakannesii Doğduğundan beri Dalin kullanıyordum hiç geçmedi aksine artmıştı daha sonra biobaby kullandım onda azalıyordu ama bebeğimin gözünü yaktı 2 haftadır ecowell kullanıyorum gözle görülür derece de azalma oldu
poziimom Pogcayanakannesii benim oğlan da da olmuştu daha küçüktü hatta karbonatı krem olacak kadar ıslatıp sürdüm beklettim taradim yikadim kafasını
pembekalanchoe Pogcayanakannesii mesela 1 su bardağı kadar suya 2 çay kaşığı kadar karbonat iyice karıştırıp duştayken ilk bununla iyice saçını ıslatıp masaj yapıyordum bir daha hiç olmadı. Şampuan olarak da siveno kullanıyorum.
ggrqnitt Pogcayanakannesii çocuktan çocuğa değişiyor bir arkadaşım da mustela kullanıyordu onun da bebeğinde konak oldu hep
Deletedmom_216 Pogcayanakannesii uni baby dogal icerikli degil zaten onerilen bir sampuan degil. Muhtemelen ondan kaynaklidid. Konak onleyici sapmuanlar var onlari bi deneyin. Dogal olan sampuanlarda var siveno incia ecowell gini. Bu tarzi urunlere baksrien ben instagramdan anneveczaci hesabına bakiyorum. Bebek urunlerinim icerigini anlatip zararlarını söylüyor bi bakin isterseniz