NewMomm1 mistikco ahahahaha erkekleri anlamaya çalışırken kafam tüm şeytanlığa çalışır oldu benimde😂😂😂 bakiyim ama keşfete de düşmesin anlaşılmasın diye ilgilenmiyoruma basıyolar buradan herkese duyurulur😂
mistikco NewMomm1 ayy öylesini hepimizden uzak tutsun Allah. Kendim sosyal medya kullanmıyorum, eşime de kullandırmıyorum ama gizliden yapanı da Allah uzak tutsun hepimizden 💁🏻♀️
473492 durumom_ oyle bisey diyen adam zaten pisliktir karisi varken niye baskasini cani ceksin sen bence ona hesabi kapattir en guzeli zaten video izlerken direk onlar karsina cikiyorsa demekki hep oyle seller biliyor demektir
Usnac1995 cadis Eşiminde ilgilenmediklerimde kombin videolarına kadar şeyler var. Açık seçik var bir kaç tane. Ama bakıyorum uzun zamandır aynı videolar. Demek karşısına çıkmıyor. Keşfeti de temiz. Bende burdaki kadınlardan görüp gizlice baktım hiç izlememiş öyle videolar. Burası insanın aklında olmayana bile baktırıyor vallahi 🥲
cadis Usnac1995 karşısına çıkabilir tamam benmde çıkıyo nadiren ama temizlememe rağmen bi daha görünce kötü oldum yani ne demek bu?
halime25h 210624 en altta insta nasıl kullanıyorsun var bende. Geçirilen süre, hesap geçmişi, yakınlardaki aramalar. Başka da yok. Birisi başlık açmış simdi gordum herkes görüyor bende yok 😀 Bana o güncelleme gelmemiş herhalde. Hangi yazının altında sizlerde