Merveeofs 3 gündür perişanlık.. travazol kullandım, sirke kullandım, cilt icin kaşıntı kremim var kullandım, genis rahat çamaşırlar kullanıp sık sık degisiyorum ama asla etkilemiyor deli oldum napabilirim baska
sdakbyk Merveeofs ben buz koyuyorum hemen gecıyor,iç çamasırınızı pamuklu tercıh edin ütüleyin en kısa zamanda doktora gidin Gecmıs olsun Ben yıkama jelı de kullanıyorum iyi gelıyor
biranneminik Merveeofs ben trosyd diye bi mantar kremi aldım hemen kesmişti bide memocon var oda çok iyi
Dedektifgadget Merveeofs doktora gittiniz mi doktor bana hap vermişti birini 1 hafta birini öbür hafta içtim geçti benim eşimden bulaşmıştı o zaman çok kötüydü şimdi yok çok şükür
Merveeofs Eftelya111 onu ben de duydum küçük bir yerde yaşıyorum bugün baktım birjac yerde bulamadim online bakayım bi de
Merveeofs asi765_ evettt bende de hamileyken feci olmuştu sadece fitil iyi gelmişti hiç de hoşlanmıyorum onun için doktora gitmedim kaç gündür 🤕
Merveeofs Dedektifgadget en son hamilelikte olmustu ve sadece fitille geçmişti onun için gitmedim hiç doktora kac gündür yaa 🥴