mamacitaa_ kkbb367 illa ki etkilidir yediklerinize de dikkat ederseniz kilo verirsiniz. Ben 15 gündür hergun yapiyordum 30 dakika şu son bir haftadır yapamıyorum ama haftaya inşallah başlayacağım tekrar bakalım 🌺
kkbb367 UykuPerisi_ leslienin mi faydası olmuyor bende 4 gündür falan yapmaya başladım bakalım faydasını görecek miyim
Hilalaaaaaa Kesinlikle faydalı diyetle beraber çok daha iyi.. en azından herşeyi yiyor olsanız bile vücudunuz daha derli toplu duracaktır..spor şart
kkbb367 Hilalaaaaaa evet canım her gün 40 dk yapmYa özen gösteriyorum birazda yediklerime dikkat ediyorum inşallah faydasını görürüm
Dfncgdm2022 kkbb367 bır arkdsım yapmıs etkılı dıyor ama dıyette yapacaksınız baya faydası oldugunu soyledı
Dfncgdm2022 kkbb367 emzırdıgım ıcın canım sureklı ttalu cukolata yemek ıstıyor dıye ben başlayamadım ama benıde leslıe ıle zayıflayacam deneyem yanı
bicicekikibcuk Dfncgdm2022 canım tatlı istegine karsı hurma içine ceviz varsa koy yoksa koymasanda olur ustune tahin dök biraz ye , yada yulaflı tabak yap kakaolu oda kesıyor. Bende emziriyorum, tatlı yemek cok istıyordu yıyordum. Artık yemıyorum bunlar sayesınde