busradonat Aya girdiğimizden beri saat gibi uykuları düzenli olan kızımın gece uykuları mahvoldu saat başı kalkıyor, gündüz 4-5 uyku yaparken 2 uykuya düştü ve anca yarım saat uyuyor uykuya geçerken ağlıyor hemen dalamıyor bu süreç geçici mi henüz dişleri de yok ama çok kaşınıyor
nnoktaa busradonat ben 6 ay sonrasını yenidoğandan çıkış olarak yorumlamıştım. Artık hareketlilik yavaş yavaş artıyor ve huy değişiyor. 🥰
Derinmom26 busradonat 6 aylık gece uykusundan uyanıp uykusu kaçıyor saatlerce uyutmak için çabalıyorum uyuyor 1-2 saat sonra tekrar uyanıyor hiç uykusu yok gibi oyun oynamak istiyor. Geceleri hiç uyku uyuyamıyorum sizinkilerde böyle mi 🙁
iremm58 busradonat haftaya tam 6 aylık gündüz uykusu yok denecek kadar az toplasan 1 saat belki gece uykusuna 8 9 civarı geçiyor gece 2 kez kalkıyor ve malesef geri dalamıyor her uyandıgında 2 saat oyun oynuyoruz gece geceee 😭
asy24905_ Ayy bizde de aynı yaa kendimi sıka sıka bi hal oldum mideme kramplar giriyor artık🫣 gece uykusunu asla istemiyor direniyor