betulland ben doğduğu günden itibaren yaşadım meme reddini hatta en büyük reddimizi gece uykusunda emerken çok süt geldiği için boğulur gibi oldu baya zor atlatmıştım o süreci ben doktor önerisiyle yaptım umarım sizdede işe yarar.
Her emzirmeden önce elle sağım yaptım bana doktor 2 dk falan sağ elinle dedi ama 2 dk sağdığımda bile doluydu ve tazyikliydi ben meme yumuşayana kadar sağdım öyle emzirdim ve blok emzirme yaptım bunların çok faydasını gördüm ama bunları yapabilmem için memeye gelmesi lazımdı yay gibi geriye atıyordu kendisini bende mayıştırdım uykuya geçeceği zaman emzirdim hatta biberone sütümü sağdım biberonun ucunu az deldim kolay aksın diye süt ağzına gelince mayışık zaten hemen hızlıca biberonu çektim mememi verdim mer yumuşak zaten tazyikli değil rahat rahat emdi hep uykusunda mayışıkken böyle deneye deneye en sonunda anladı çok gelmeyeceğini uyanıkkende emmeye başladı bu arada siz o an stresli olacağınız için başkası mayıştırsın sizin stresiniz bebeğe yansıyor benim hep yanımdaki kişiler mayıştırdı sakinleştirdi o şekilde başardım bazende squat şeklinde emzirdim hafif hareketlerle aşağı yukarı yapa yapa emzirdim buda mayıştırdı emerken umarım sizdede faydası olur biberon kaynaklı olsaydı daha zordu tazyik daha kolay sağlıkla büyüsün yavrunuz ❤️❤️