eses123 Emzik ucunu kestim ama tık demedi yine emiyor napıcam akıl verin😁 uykuda bu şekilde emmesi sorun olur mu
cauuv2 eses123 Hhahah 28 aylık ogluma denemistim yine de emiyodu bide gülüyodu ucunu kesince hosuna bile gitmisti bende kıyamadım yeni emzik aldım 😂
Anne202325 eses123 bende ucunu kesmiştim ama agzina göturduyu gibi çikardi atdi 3 gun zor oluyor sadece sonra alişiyor geç biraktirmak diş be diş etlerine ziyan ediyor
CatBoy eses123 Emebileceği alan var demek ki bir sonraki aşamada bir tık daha kesmeniz gerekiyor. Ortada başka emzik olmasın. Azar azar kesin ona Çaktırmadan en son emecek bişey kalmadığında mecbur bırakacak suçu da sizde değil emzikte bulacak 🫠
goktugeda eses123 aktarlarda satılıyor. Azıcık bi sutun içine taş ıslansın diye bi 5 6 dakika koyuyorsunuz, sonra o taşı alıp göğüs ucuna çevresine sürüyorsunuz. Çocuk emmek istediği zaman edemiyor.. ben oğlumda yapmıştım. Emmeye çalıştı ememedi
cinarcinar eses123 Hepsini deneyip vazgeçirememiştim Emzikleri sirkeye batırdım 26 aylıkken öyle bıraktık Bozulmuş pis kokuyor dedi yeni al dedi açılmamış kutu vardı onu da batırıp öyle koydum dedim sen büyüdün o yüzden falan 2-3 güne tamamen unuttu