Aintyourmama Deletedmom_289 yeni taşındık 2-3 ay oluyor postacıyla polisi ayırt edebilirler her halde ya hemde iki ekip geldi dedi eşiniz imza attırmazlar mı dedi acaba
Deletedmom_289 Aintyourmama canım Allah aşkına hiçbir polis sizi sorup imza attırmaz sadece karşı komşu dan bilgi alır sizin hakkınızda eğer örnek veriyorum sizinle ilgili birşey teslim eder bir evrak mesela o zaman karşı komşu teslim aldığına dair imza atar
Deletedmom_289 Aintyourmama benim eşim jandarma kız kardeşim polis çocuk şubede birde ondan sorayım bakalım eşim polis kapıya şikayetlik bir durum olursa öyle gelir ihbara diyor
Deletedmom_289 Deletedmom_289 canım kız kardeşimden sordum daha önce mahkemelik bir durum varsa ondan gelir, birisi hakkında şikayette veya şikayetçi olduysa, suç şüphesi doğrultusunda karakoluda hakkında soruşturma açılır onun için karakola ifadeye çağrılır dedi.
Aintyourmama Deletedmom_289 anladım çok ama çok teşekkür ederim Allah işinizi gücünüzü rast getirsin sizin de eşinizin ve kardeşinizin de inşallah🤲🏼🌼
sahrabalam2 Aintyourmama eşiniz ya da siz bir yere mi atandınız acaba adres teyidi olabilir bir yakınım milli savunmaya atanmıştı adres teyit için gelmişlerdi
Aintyourmama sahrabalam2 yok hiç öyle bir durumumuz yok karakola gitmeye çalışıcam öyle anlayacaz galiba ne olduğunu
Tugcebb Aintyourmama yeni mi taşındınız? Bizim evde eski kiracıların ikametgah kaydı vardı ne yaptıysak düşüremedik. Cimere yazınca kolluk kuvvetleri gelip kontrol edecek cevabını aldım. Gelen giden olmadı benim bildiğim ama öyle bir şey olabilir mi teyit için