merveumayhafsa İlk kızımın adı Umay Hafsa ama ikincisi net cinsiyet belli değil lâkin olabilir diyen 2 doktor oldu ihtimal doğrultusunda biz ne koyacağımızı bilmiyoruz önerilerinizs açıgım hanımlar
umaytoom merveumayhafsa benim kızımın ismi de Umay erkek bebeğim olursa ileride kutay uyumlu oluyor ama kız isim bulmak daha zor nedense 😅
eozlem merveumayhafsa Ecmel Vera ve Sare Hifa isimlerine bayılıyorum. Özellikle Sare Hifa’nın anlamı çok hoşuma gidiyor. Hem ilk kızınız ile de uyumlu gibiler bence
Umaysmom78 merveumayhafsa benim kızımın adıda Umay ikinciini kız olursa ayliz simay yada elay düşünüyoru umaytoom Ahaha sizde kendimi gördüm en başından beri kız olursa Umay erkek olursa kutay demiştik 😂 artı kızıma herkes umaytoo diye sesleniyor 😂
Betulmeyra merveumayhafsa çokk bilindik bir isim deyill ama bnm kızımın adı meyraa manası çok güzel aklı ve güzelligiyle insanlıgın yolunu aydınlatan ışıkk demek ve kızım gerçektende herkez tarafından çok sevilen albenisi yüksek olan bir cocukk
coldplayy merveumayhafsa Tek isimden yanayım. İki çocuğun isimleri arasında uyum sağlamaya çalışmakta algılamakta güçlük yaşadığım bir konu, naçizane tavsiyem; Özde. Kısa, öz, herkeste olmayan isimleri severim🌻
KendiEvimdeDeplasmandayim coldplayy çok güzelmiş Özde 🌸 sizin bebeğinizin ismini merak ettim. Bir isim başlığında daha görmüştüm yorumunuzu. Bende sizin gibi düşünüyorum tek ve nadir ama uydurma gibi olmayan isimleri beğeniyorum bende ☺️
mamacitaa_ merveumayhafsa Yağmur ayliz hifa Betül Asya Gökçe Zeynep Aybuke Eylül defne çok beğendiğim kız isimlerinden