yamacum Bebeğim 5 .5 aylık sağlık ocagının verdıgını kullanıyordum ama 2 gündür içmemeye başladı içince 30dk sonra kan gibi geri kusuyor başka hangi marka verebılırım öneriniz var mı?
sumeyyeavcl yamacum newvit kullanıyoruz biz içeriği temiz keçiboynuzu özü var içerisinde doktorumuza danışarak aldık👍
lovelymoms yamacum valla bunu herkes farklı kulllanıyor neye göre anlayamadım ben bebeğimin kilosunun 2 katı kullanıyorum başka bi arkadaşım kilosu kadar kullanıyor doktor neye göre söyledi anlayamadım
sumeyyeavcl yamacum bebeğinizin kilosu kadar kullanın iki katı kullanılmaz bence öyle bir hataya düşmeyin çok çok fazla gelir ki bu bebek yani midesi ne ki bi anda onca demiri yüklüyorlar anlam veremiyorum gerçekten.
lovelymoms sumeyyeavcl evet doktorum böyle yönlendirdi ve neye göre yönlendirdi anlamadım kan değerine bakmıyor bişey yapmıyor sonuçta verirken ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla benim gibi kullanan var ne yapsam bilemedim 4 aylıkken bebeğim 6 kiloydu 12 damla dedi mesela
economistugce Ocean inkini kullanıyorum hem d vit hem de demir ilacı çok memnunum, 6 damla veriyorum demir ilacını d vit 1 fıs sıkıyorum
02062025 yamacum Orzax ocean kullanıyorum çok iyi.Sağlıkocağının verdiği kötü bi damla hiç beğenmedim rengi bile mide bulandırıyor
sumeyyeavcl lovelymoms bilemedim sorsaydınız keşke. ama şu var kullandığınız damlanın değerine göre de değişebilir bazen yinede sormak öğrenmek lazım tabi
lovelymoms sumeyyeavcl hangi damlayı kullanayım dedim sen bilirsin dedi marka sormadan damla sayısı vermişti o yüzden emin konuşunca sorma gereği duymamıştım açıkçası