[silindi] Kızlar daha önce hiç berberin kullanan var mı? Varsa neden kullandınız ne etkilerini gördünüz?
Nova [silindi] Ben 4-5 sene önce insulin direnci için doktor kontrolünde kullanmıştım. Faydasını gördüm.
[silindi] Nova yan etki yaşamış mıydınız? Eşimin çok fazla göbek çevresi yağlanması ve bitmek bilmeyen abur cubur yeme isteği var. Ona başlamayı düşünüyoruz
[silindi] Pirasalipuding barbiee_ kızlar birçok faydası var şöyle örnek bir gönderi bırakayım aşağıya oklardan sağa kaydırıp bakın
annediyebiri [silindi] ben kullanıyorum iki ay olacak 9 kilo verdim tatlı isteğimi bastırdı ama ben aralıklı oruçda yaptım bir yan etkisini görmedim venatura kullandım birde goodday diye bir marka lipozomal formda olanı daha etkili
[silindi] _YanakReisinAnnesii biraz araştırdım venatura markası ile berliv markasının en çok satanlar olduğunu gördüm. Berliv yorumlarından dolayı bir de eczacının da onu öneriyor olmasından dolayı daha çok aklıma yattı
[silindi] barbiee_ ben de yeni öğrendim diyabet hastalarının kullandığı metformin ile aynı etkiyi gösteren bitkisel bir takviye imiş
[silindi] zwoca evet aslında baya iltihap giderici, bakteri öldürücü etkileri de varmış say say bitiremiyorlar 😅