saremomm_ Merhaba kızlar bana iban geldi sms olarak e devletten de kontrol etmek istiyorum başvuru durumunu nasıl bakıyoruz? Bir de red gelenler sebep ne yazıyor acaba? Cevaplarsanız sevinirim 🌸
prensesanesi01 saremomm_ annemler başvuru yapmak istiyor canım ödemeyi acaba bankaya gidip mi yapar yoksa e devletten hepsi hal oluyor mu şu anda annem şehir dışında ben de anlamıyorum sorayim dedim
buaklinerdenaldinnerden saremomm_ bede merak ediyorum banada mesaj geldi parayı yatırın diye yani başvurum kabul oldu mu e devletten baktım bişey bulamadım
Tugcebb saremomm_ TC kimliğe göre başvuru alımı bitince sayfa hepimize açılacak. Anca o zaman görebiliriz. Ben dün gönderdim bugün mesaj geldi paranın alındığına dair
arzuapo saremomm_ ya bende bana gönderilen ibanii yaziom ziraate ad soyada benim adım geliyor onu anlamadım
Umaycan saremomm_ 25 yaşında görümcem e devletten başvuru yaptı red geldi ziraat bankasına gitti tekrar başvuru yaptı parayı bile yatırdı ki kaynatamın üstünde ev araba var nasıl oluyor
arzuapo saremomm_ öyle yapsam olur demi ziraatin gönderdiği ibanii yazıcam ad soyad olarak benim adım çıkıyor öyle mi gondericm