Derenmom Anneler evliliğim 2. Ayında hamile kaldım normalde 3 yaşında evladım var tekrar deniyoruz olmadı bir Türlü merak ettim bende mi sorun var diye sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyiz
asya358_ Derenmom kadın doğuma gidip bir muayene olmalısın canım. Gebelik planladığını, 1 tane çocuğun olduğunda söyle. Yumurta kalitene vs herşeyine bakar. 1 tane olmuş, 1 tane daha olur Allah’ın izniyle stres yapma.
ebru3457 Derenmom 1 tane olmuş bi daha olurdoktora gidip muayene olun bence ama ilki hemen oldu diye 2. Side hemen olacak diye birşey yok bazen uzun süre korununca da yumurtalıklar tembelleşebiliyor olur Allahın izniyle
yeniannesibel Derenmom canım doktora git o yumurtalıklarına bakar ultrasonla bir tembellikmi var kalitesınde ya da sayısında azalma var mı dıye bakar. Hiç bir şey yoksa ne ala. Yıne de takvıye edıcı gıda yazar belki ve bu hamılelıgı hızlandırır. İlki gemem olmuşsa büyük ihtimalle stres yapıyorsundur ondan. Yaşın kaç
bihterziyagil__ Derenmom Bana doktorum şey demişti çocuk isterken haöile kalırsın tutunur en ufak stres de çözünür adetle atılır anlamazsın stres çok önemli demişti bence şuan stres yapmanızı gerektirecek hiç bişey yok zaten bir çocuğunuz var olmuş illa ki bi tane daha olur Allahın izniyle
bihterziyagil__ Derenmom İlk tutunduğu zaman henüz kan olduğu için adet gibi sökülüyormuş adet oldum sanıyorsun aslın da düşük oluyormuş