rab25 Bu bebek ne zaman uyuycak artik delircem aklimi yitircem galiba uylusuzluktan mahvoldum biri akıl versin bana 6 aylik olduk belki 3-4 ayindan beri geceleri uyumuyor sürekli uyaniyor holur biri birsey soylesin bunun derdi ne ya
gizemokur rab25 bizde aynı durumdayız saat 3 ten beri ayaktayız 6 nerdeyse sabah olmuş gibi bi enerjiyle uyandı
metehannmomm rab25 malesef uyumayan bebek uyumuyor oğlum 11,5 aylık hala gece uyku problemimiz devam ediyor. Çevremde uyuyan bebekleri duyunca o kadar çok özeniyorum ki en çok özendiğim şey artık gece uyuyan bebek bir senedir uyku nedir bilmiyorum
iremderin24 rab25 Aynı sorunu yaşıyordum 2 aylık kızımla artık yatmadan yarım saat öncesi her akşam banyo yaptırıyorum rahatlıyor ve uyuyor
pimpiriklianne43 rab25 1 yaşına girmek üzere bu gece 1 saat bile uyumadım akşama kadar napicam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
aslnhan metehannmomm @rab25 benimde oğlum 19 aylık oldu uykuyu unuttuk denebilecek kadar az uyuyoruz şimdi de ayakta oyun oynuyoruz uyumayan bebek uyumuyor kendini üzme duruma alışıp kabullenip yönetmeye çalıs uyuyan bebekleri boşver bende duyup duyup nasıl ya diye hayranlıkla bakıyorum bizim çocuklarımız da uykuyu sevmiyor napalım yani zor oldu ma ben kabullendim çok şükür 🤣🤣🤣
rab25 aslnhan 6 ay oldu daha kabullenemiyorum uykuyu cok seviyormusum bunu ögrendim🤣 5 de uyandi simdi geri uyudu nasil idare edicem ya her gece bir umutla hadi bu gece uyuycak diye diye kandiriyorum kendimi saat basi yarim saatte bir uyaniyor hadi dişten dedim gecen hafta bir tane patlatti dis simdi neyi var pekiii ah ahh
aslnhan rab25 bende sürekli kendimi bahane üretirken buluyorum dişi çıkıyor heralde, gazı var heralde , sünnet oldu ya ağrısı vardır herşade diyerek hala ayaktayız kendime avutmaya devam ediyorum 🤣🤣
aslnhan rab25 kışın zor oluyor ya insan yataktan çıkmak istemiyor zorla çekerek kaldırıyor valla benimki sizinki yatakta yine kendi gidemiyor şu anda 🤣
Prenses_Liya rab25 Canım Akıl vermek çok isterdim ama 3 Yaş kızım var ve ben hala ayağımda sallayarak uyutuyorum şuan gece ara ara uyanıyor 2 yaşa kadar geceleri 10 kez salladigim oluyordu ayaklarım pert artık Hacamat yapıyorum bacaklarıma o kurtarıyor beni ve çevrem hala sallıyormusun bizimkiler baştan beri kendi kendine dalıyor diyrolar ama olmuyor benimki uyumuyor uykusu sorunlu yavrucuğumun yapacak birşey yok alıştım artık