Seyma06 Papatya-kiz Rabbim öncelikle sağlık sıhhat versin canım gerisi hallolur benim arkadaşımın bebeği de mama içmiyordu oda yaptığı muhallebilerin içine toz halinde 2 3 ölçek koyup yediriyordu ve çok güzel kilo almış o ay istersen böyle deneyebilirsin
Eslem51 Sec61 ahh o atak dönemleri cok zor zaten inan emmıyor benı ıstemıyor diye cok ağladım üzüldüm sadece gece emıyor oda haberi olmadıgı için
Sec61 Eslem51 allah yardım etsin valla biz öyle bi dönem yaşamadık hiç. Bende doyururken zorlanıyorum 😂🥰 ama yememesi de ayrı sorun tabi
Papatya-kiz Sec61 ek gidaya baslayinca aylik kac kilo aldi neler yapip veriyorsunuz tarif verebilirmisiniz 😇
Papatya-kiz Sec61 bizde 2.700'le hastaneden ciktik 4 aylikken 5.800 kiloydu 5 bucuk Aylikken 6 .300 oldu az az ilerliyor
Papatya-kiz [silindi] bizimkide almiyor bizde anca o kiloyu goruruz canim 6.300 ama gram kilo almiyor suan
Oglusum5357 [silindi] ay burda öyle kilolar yaziliyorki 3 aylik bebekler 9 10 kilo boyle bebegi zayif annelerde gördükçe üzülüyor bnm gbi
Oglusum5357 [silindi] 12 mii😮 yapiyla alakalo yaa yapicak cok bsey yok aslinda ama insan sürekli acaba acaba demekten kendni alamıyor 🙄