denisz Kızlar 1.5 aylik bebegim var 5 gune kadar kakasini yapamiyo en sonunda ben zeytinyagi icirip poposunu uyatip oyle yaptiriyorum. Kendini çok sıkıyo emerken ble geriye itiyo agliyo resmen gozlerinden yaslar geliyo şunu kullandim cok iyi geldi dediginiz ne var lutfen yardimci olun kahroluyorum artik 😔😔😔
Sadiyealp denisz vala canım kullanmadıgım ilaç yok gaz için sadece biogia ve sap siplexsi bi Arada kullandım cok iyi geldi. Ama malesef ki kakaya 3 4 aydır hiç bi çare yok 5 tane falan doktora götürdüm ilaç veriyolar sadece iki ilac fayda etti oda 1 hafta 😏 isimleri tribüdat veya debridad bide orolac
Ayse6658- denisz canım yediklerine dikkat et bol sıvı tüketmelisin baharattan uzak dur sen nasılsan bebekte öyle oluyor benim 2 buçuk aylık bebeğim bizde 3 gündür düzene girdik inşallah bozulmaz tekrar . Senin gibiydim bende yapamıyordum ben kabız olunca oda oluyordu baya sıkıntılı bir dönem ama geçiyor biraz yoracak seni sonrasında kendi yapacak kakasını ama mutlaka doktoruna söylemelisin
GokturkAlp denisz kaka yumuşatmaya yarayan bir surup var ama 1,5 aylık bebeğe verilir mi bilmiyorum. Dulcasoft. Doktora bunu bir sorun öyle ilerleyin. Ben 9.ayda kullanmaya başladım ek gıda sürecnde kabızlık oluyor bir süre bu nedenle, çokta işe yaradı.
Maalenkaya Sab simplex gaz damlası kullanıyorum her gün masaj yapıyorum göbeğini saat yönünde ovalıyorum. Müslin bezini ütüleyip sıcak koyuyorum göbeğine kıyafetinin üzerinden ama. Zeytinyağı içirebilirsin dedi doktor 1 2 defa içirdim ama benim midem kalktı. Çok zorlanıyorsa bende müdahale ediyorum zeytinyağı kulak çubuğuyla. Emİriyorsanız sizinde gaz yapan yemek yememeye çalışmanız lazım. Mamaysa mama sonrası biraz kaynamış su içirebilirsiniz
denisz Kakadan ziyade gaz canımı sıkıyo aslinda allattan gazini ciksriyo ama demek ki yetmiyo aglama krizine giriyo saatlerce susmuyo kahroluyorum 😔
Selinsu denisz gaz icin biogaia ve nurse harveys colex kullaniyorum pirt pirt gazini cikariyor. Doğduğundan beri yogun gazi vardi bizimkinin. 40 gunluk suan
durumom denisz bir muayene ettirmenisi tavsiye ederim anal fissür olabilir. Anlatımınız bu yönde gibi duruyor
denisz durumom kakasini yaptigi sirada rahatlayarak yapiyo fissür olsa o anda da aci ceker dye dusunuyorum kendm fissur ameliyati oldum cunku
durumom denisz benim kızım da var. Yapmaktan çekinir acıyacak diye ama yapınca rahatlar bebekler. Yine de bu götürün derim eğer varsa krem ile tedavisi var ilerlemeden çünkü gazlı bebeklerde çok oluyor