pltplt Kızlaaar 40 banyosunu nasıl yaptırdınız ? Yani o kahve, pirinç, şeker, taş …. gibi hazırlanan ritüeller ne işe yarıyor hazırladıktan sonra ne yapıyoruz onları ? Tecrübeli anneler bana detaylı bi şekilde anlatabilir mi lütfeeen 🙏🏻🫶🏻
SevimliHayaletCasper pltplt 40 banyosu diye birşey olmadığı gibi yapılan ritüellerinde hiç birşeye faydası yok. Özeniyorsanız yapın tabi. Kullandığınız malzemeleri de atın gitsin birşey yapmaya gerek yok ❤️
ozdenizzz pltplt ya valla inanış bu ama ne kadar doğruluğu var bilinmez ama hepimizin anneleri kayınvalideleri yapmak istiyor bir sürü rivayet var işte albastı olayının bitmesi falan internette ne yazıyorsa onları koyuluyor bebeğe ama kayınvalidem benim banyo suyumu okumuştu mesela çıkarken en son bunu üstüne dök demişti.
patilikiz Beni kayınvalidecim yıkamıştı ☺️ gönlü olsun diye yaptım. Yoksa önemsemem hiç. Bebişle yıkandık , su döktü etti birşeyler.
melekveemir İlk oğlumda annem yanımdaydı o yıkamıştı 40 tane taş toplamıştı tek tek. Bu sefer yanımda değildi normal yıkadık biz de bi şey yapmadan. Eski adetler de güzel aslında ben seviyorum. Annem gelebilseydi yine yapmak isterdim.
betulland Suyuna gül yaprakları döktük. Annem, babam ve ben o suyu 7 kere okuduk. Yıkanırken Esmaül Hüsna açtık. Ekstra bir şey yapmadım. ☺️