vatdifak Bebeğim 46 günlük. Kablolu sağım makinem var. Hiç sağım yapmıyorum. Bebeğim istedikçe her türlü emziriyorum. Ama instagramda bakıyorum herkes deli gibi sağım yapıp buzluğa atıyor. İlerde sütüm azalir mi veya kesilir mi sağım yapmadigim icin
dygskerem vatdifak sütünüz bebeğinize yetiyorsa karnı doyuyorsa sağım yapmayın bu sizi ekstra yorar halsizleşirsiniz emzirmek gibi düşünün bebeğinizin doyup doymadığınızı da anlarsınız zaten sürekli emiyorsa sütünüz de azalmaz siz bakmayın o insta momlara
suheyla92 vatdifak kablolu yorar ve zaman ister ama giyilebilir alirsaniz biriyle emzirirken diğerini sagabilirsiniz ve evet sütünü artar
ikiaslanannesi vatdifak hiçbir şey olmaz. Bebegım ilk dogudugundan beri hiç sagım yapmadım ama sık sık emzırdım yarım saattte bir falan ve bebegım suan iki yasında geçen hafta sütten kestim 🥰
arven19 Bende devamlı emziriyorum gündüz 3 saatte bir gece de uyandıkça emziriyorum ama sütüm artmıyor emzirme sonrası huzursuzluğu olduğunda mama veriyorum ama önce hep emziriyorum. Sağım yapsam artar mı acaba sütüm
beyzaakartal arven19 elektrikli aldığınız zaman inanın iki göğsü sağmak 10 dakika sürüyor maksimum ilk başlangıç olarak sabah uyandığınızda sağsanız bile size yeter
burcg vatdifak benim bebeğim de 2 aylık.Ben de sağım yapmıyorum emzirme danışmanı bebeğin düzenli aktif emiyorsa sağım yapma yoksa vücut ekstra ikiz bebek gibi algılar ve hiperlaktasyona süt kanallarının tıkanmasına sebep olur dedi.Sadece dışarıya çıkacağım zaman sağıp biberona koyuyorum azalma olmaz bence bebek aktif emdiği sürece
nergisevim Kişiden kişiye değişiyor azda olsa koyun derim eğer bebek emdikten sonra sağdınızda fazla geliyorsa