[silindi] kivancege misafir severim ama asiri temizlik takintim oldugu icin misafir gelmeden once tabiri caizse manyaklar gibi temiz evi temizlerim oyuzden misafir gelmeden onceki surec benim icin zor dbdhdhhs🤣 Bugun oglen cayina misafirim var akrabam uzak yoldan bi çay icip yollarina devam etcekler Yarinda aksam yemegine arkadaslarimiz var
kivancege [silindi] bende misafir gidince de manyaklar gibi temizlik yaptığım için zor geliyor 😂 hem millet gelmeden temizliyorum hem de millet gittikten sonra
princessmom_ kivancege Eskiden severdim ama şimdiki insanlar hep kötü kalpli art niyetli ondan insanları sevmiyorum. Gitmeyide sevmem sevdiğim insanlar gelirse severim bi 😃
[silindi] kivancege misafir gidince normal standart bi temizlik yaparim ama gelmeden once biraz fazla abartiyorum suan ellerim deterjandan yara icinde 🤣
kivancege [silindi] valla çok yoruyoruz kendimizi ya Bugüne kadar kimin evine gittiysem de tertemiz görmedim açıkçası Başkaları standart temiz olsun yeter derken biz niye en ince ayrıntıya kadar temizliyoruz acaba 🤔 🤦🏼♀️
[silindi] kivancege kesinlikle haklisin. Forumdada bu temizlikle alakali postlari okudukca acaba normal olan onlar ben anormalmiyim diye dusunmeye basladim benim normalim buydu halbuki😄
kivancege [silindi] bende öyle düşünüyorum valla Hayat çok kısa temizlikle geçirilmez falan yazmışlar Bazen düşünüyorum haklılar mı diye
Betulsark Mmisafirin kim olduğu ve ne derecede hazırlık yapmam gerektiği mesela sadece bi kahvede yapsam mutlu olacak insanlarsa çok severim ne öncesi külfet gelir ne sonrası ama istemsdigim birileriyse önceside sonrasıda büyük sıkıntı
aslhns kivancege misafir severim ama şuan öyle bir algı oluştu ki sosyal medyadan olsun çeşit çeşit hazırlama ihtiyacı hissediyoruz. Zorlastirdik aslında o yüzden insan eriniyor