sweatmomyy 45 günlük bebeğim var emziğe çok düştü sürekli ağzında durmasını istiyor, devamında nasıl bıraktıracağım diye endişe etmeye başladım. Bu şekilde davranması normal mi, nasıl azaltabilirim ?
deryadusmez sweatmomyy 40’ı civarı çocuk doktorumuz ve diş hekimimize danışarak başladık emziğe. 2-2,5 yaşına kadar rahat ol demişti ikisi de. Kızım bugün 3 aylık oldu emziği yutmasından korkuyorum bazen. 🙈 Bıraktıracağımız zaman şimdiki gibi zorlanacağız ama bırakacaklar mecburen. Şimdiden kendinizi kasmayın, rahat olun. 🙏🏻
suheyla92 sweatmomyy bunu dusunmeniz icin daha cok erken bebekler emerek kendilerini iyi ve güvende hissederler birakin emsin. Benm oglum 8 aylikken kendi birakti arkadaşımın oğlu 1bucuk yaşında hala emiyor bebekten bebege degisir tüm dişleri çıktıktan sonra düşünürsünüz
zehraaaaa38 sweatmomyy öncelikle azaltmaya çalışın bebeğim 4.5 aylık hastane süreçleriniz oldu tekrar tekrar sürekli emziğe alıştı. En son olarak bıraktırmayın da emzik bence kurtarıcı hem de bebeği sakinleştiriyor uykuya geçişler de verebilirsiniz hem o da sakinleşiyor.
vatdifak Benim de 46 günlük. 1 haftalikken vermeye başlamıştım. Her ağladığında emzik verdim. Şimdi emzigi bırakmıyor. Pişman oldum bu kadar çok verdiğime. Azaltmaya çalışacağım ben de. Sadece dışarıda çok ağladığında ve uykuya geçerken
erd_mell sweatmomyy 7.5 aylık bebeğim var aşırı emziğe düşkün gece onsuz uyumaz ağzından düşse uyanır emzik yüzünden açlık hissi yaşamıyor bn uyuya kalırsam 10 saat uyuyor hiç beslenmeden emzik çoçuğa tokluk hissi veriyor velhasıl kelam emziğe çok alışmasın uyanıkken vermeyin hatta unutturun benim tavsiyem