ikiaslanannesi Soracagımız sorulara evet veya hayır diyerek bir sonrakine soru sorma oyunu oynuyoruz 🥰🌸 ben başlıyorum 🩷 Alttakinin 1 çocuğu var ve 2. Cocugu istiyor 🥰
simseklivekalpli LadyGaddar hayır sigara içiyorum 😂😂 Alttaki anne çocuğum uyusun da keyif yapayım diye bekliyor 😃
KendiEvimdeDeplasmandayim simseklivekalpli evet. uyutup beşiğine koymuştum bakıyo şuan 🥹 hareket etmeden duruyorum yatağımda beni farketmesin diye. Alttaki anne mutfağı topladı yemekten sonra çay yapıyor
simseklivekalpli KendiEvimdeDeplasmandayim Tatlican sizin yorumlar karışmış bence diğer şekilde daha doğru 🤣
ikranur8 Evet alttaki anne çocuklar uyuyunca çamaşır mı katlasam sakince kafamı dinlesem diye düşünüyor 😂
uykusuzanne__ ikiaslanannesi hamile misin yoksa Hayır değilim büyük bir hastalık atlatım 2 ay önce ondan sonra tiksindim içmiyorum
GezginPaNDa bisenakillisinzaten hayir Cok şükür Çocuğu büyüttüm Kafam rahat Alttaki anne eşinden destek görüyor
ikiaslanannesi GezginPaNDa evet cok sukur destek görüyorum. Kac yaşına geldıklerınde kafamız rahat oluyor 🤣 Alttaki anne ailesinden uzakta gurbette yaşıyor 😓