miriderler 82 günlük bebeğim aşırı gazlı ve 3günde bir kaka yapıyor kakası yapış yapış ve egzaması var. Koluna alerji testi yapıldı sonuçlar temiz çıktı ama anlamadım dün bal zencefil yemiştim o mu tetikledi acaba yanaklarında da egzama arttı
minneee16 miriderler bazen alerji değilde gıda hassasiyeti oluyor benim bebeğimde 90 günlük süt alerjisi var inek sütü dahil hiç birşey tüketemiyorum
cananbulbul miriderler benim 45 günlük bebeğim de aşırı gazlı ve 2-3 günde bir yapıyo kakasını ve son yaptığı kakalar hep yeşil geldi şüphelenmeli miyim acaba
miriderler minneee16 alerji testinde çıktı mı benimkinde bişey çıkmadı ne yiyeceğim ne yemeyeceğim anlayamadım
minneee16 miriderler alerji testi yaptırmadım henüz özelden doktora gidiyorum kakası hep yeşil olunca süte alerjisi olabilir dedi. Biraz dikkat et gözlemleyelim dedi ben yediklerimi içtiklerime dikkat ettim şimdi düzeldi ağlamalar kesildi
minneee16 ergudenezg sadece yeşil kaka ve huzursuzluk çoktu. Doktor direk alerji değil hassasiyet olabilir dedi
minneee16 cananbulbul evet muhakkak doktorunuza sorun bizden ilk baş başka belirti yok diye gaita testi aldılar kakadan yağ kaçağımı var diye