473492 Kayin validem bana Bir sey verdi kizin korkulugunu yaptim agrisini herseyini alir agrisi olmaz ddi bende koydum yastiginin altina ama o gundur uyumuyir gece huysuz hep agliyor neden olabilir resim yuklucem ama beceremedim
simseklivekalpli 473492 Canımız Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
ruzqarqulu 473492 atın gitsin. Allah ile aranıza hiç kimse ve hiçbir maddeyi sokmayın. Bu gibi şeylere inanmak şirk koşmaktır. Kaynananızı arayıp hesap sorun . Ben olsam arar bunu nerede yaptırdığını sorardım.
473492 HELELEKADIN bende ilk bisey yok sandim ama dikkat ettim koydugum gunden berri gece uyumuyir kafayi koydugu gbi 5 dk sonra uyaniyor aglayarak zor susturuorum uyumuyir gece 2 3 oluyor cozemedim be neymis korkulukmus korkmasin dis agrisi basinin agrisini Alsin diye yaptim ddi
HELELEKADIN 473492 ben hiç güvenemedim açıkçası ilk defa böyle bişey duydum ağrısı olur ilaç verirsin diş ağrısını hafifletsin diye kehribar koyle takarlar nazar olur okursun dua edersin vs vs ama bu bana çok tuhaf geldi sorabileceğin yakının falan var mı belki burda bilen biri de çıkar
HELELEKADIN 473492 umarım linç yemem ama sen bunu bi hoca falan bul onlara sor bu ne diye çok tuhafıma gitti çocuktan da uzak tut bunu bence
473492 HELELEKADIN hoca bulsam Direk gostericem bende tedirgin oldum kizim Boyle olunca normalde sakin gece uyuyan kizim uyumuyir
473492 HELELEKADIN kaldirdim yastigindan cope atmayi dusundum ama bisey versa yan etki yapar diye korktum
473492 ruzqarqulu köyde yaptırdığını söyledi verdiğinde geldigi zaamn geri vericem kendisine bugün şükür kızım uyudu gece tek karnı acıkınca uyandı 1 aydır uykusuz geziyorduk kızımla şükür rahatladık