Pamukhanim_ Ahsensmom_ ben makarna, şehriye , kuskus, sebze cesnisi, mücver karışımı ve Ruşeymi aldım memnun kaldım ama tekrar almam sanırım çünkü biz ne yersek onu yiyor kızım
ayisit Ahsensmom_ og nin makarnasını da aldım o da aynı onun gibi yapış yapış oluyor maalesef tane tane pişmiyor eriyorlar
adenalya Ahsensmom_ Yapışıyor demişler ama kızım daha az önce eriştesini yedi keşke çekseydim nasıl pişiriyorlar bilmiyorum ama bizim makarnalar hiç yapışmıyor 🥲 Normal makarnasını da aldım şuan elimde 2.5 paket stoklu var hatta. Soğuk su ile pişiriyorum ben bu arada. Bir de suyunu bol koyup en son fazla suyunu döküyorum. Hızlı pişiyor ve aşırı fazla pişirirsen çabuk kırılıyor. Belki o yüzden yapışıyor yorumları olabilir. Sebzeli vs yapınca belki fazla piştiğinden yapışıyor olabilir. Onu bilmiyorum 🤷♀️
dc2812 Og nin çorbalığını aldım asla pişmiyor ama makarna lütfenin kuskusunu kullanıyorum hemen pişiyor, og den tarhana irmik filan kullanıyorum ama böyle arpa vs gibi şeyleri makarna lütfenden alıyorum
dc2812 Benim bebeğim 9 aylık yapış yapış olması benim için önemli değil yemesi daha kolay oluyor bebeğe