CuteBadesMama birannne_ Bende; Uşak Tarhanası 😌 Kıymalı Ispanak Yemeği Çubuk Makarna Salata olacak. Afiyet olsun 🙏🏻
binnur37 birannne_ Geçen gün yaptığım Kıymalı bezelye Pilavım var yanına birde cacık yaparım yeter bize
kader539_ Kanat ve spagetti yapıcam yanına roka salatası .inşallah yanına da ya ayran ya şekersiz kola bakıyım artık 🥰
birannne_ aslhns afiyet olsun inciği ne kadar süre pişiriyorsunuz fırında? Herhangi bir ön pişirme yapıyor musunuz ☺️💕
aslhns birannne_ teşekkür ederim bir ara fırında denedim 190 derecede üstünü folyoyla kapattım 2 buçuk 3 saatte pişti açıkçası süre çok geldi bana . Tencerede çok az pişirip fırına atıyorum en azından 2-3 saati bulmuyor toplami
Pamukhanim_ birannne_ şu instagramda kiymadan yapılan döneri yapıcam Dürüm yaparız Birde Brokoli salatası kızım için Yanınada ayran
Koalaannesi0610 birannne_ Bugun oruca niyetlendim en sevdıgım yemekleri yapıcam insallh Mercimek çorbası Patates oturtma Pirinç pilavı Salata Sufle Sizede afiyet olsun🙏
birannne_ aslhns evet ön pişirme kolaylaştırır sanırım pişirmeyi evde hiç denemedim ben de deneyeceğim ☺️