Mnkksercem Kızlar kartımı aldım paranın yatıp yatmadığını nasıl öğrencem online dan öğrenebilir miyim illaki atmye gidip bakmam mı lazım
elifimmm123 Mnkksercem ilk ogretmenim ailem uygulamasını indirin ordan çocuklarınızı ekleyin daha sonra bu yıl doğan çocuğun ismine girin orda ödeme listesi yazan yeri tıklayın cikar
visneliturta_ Mnkksercem karti aldiktan 1 gun sonra cekebildim ben parayi ayni gun.icinde ki parayi goruntuleyemedim 0 yaziyordu
sumeyyemrah Ben e devlete başvuru için girdim oğlum görünmüyor tek çocuğum var 2025 doğumlu nasıl yaptınız acaba
mommysangels sumeyyemrah bazen hata veriyor benim ikinci doğumjm oldu bi kaç kere sayfayı yenileyip yaptım da çıktı
Mnkksercem elifimmm123 orda kart almadan önce 30.102025 yazıyordu kart alırken yatmadı dedi ama yeni aldım kartı hala aynı yazıyor
Mnkksercem visneliturta_ atm den mi baktığınızda 0 yazıyordu geçen hafta kartı aldım yatıp yatmadığını bilmiyorum atm ye gidip bakamadım
arenin_annesi birselduru aile kartı sosyal yardım parası olduğu için kartla alıyorsun halkbankasina gidip evrak doldurup
Mnkksercem birselduru para çekmede ve market alışverişlerinde kullanılan aile kartı veriliyor banka hesap kartından farklı bu. Halk bankası veriyor başvuru onayından sonra mesaj geliyor mesajla bilgi veriliyor
susamtanesi344333447747 visneliturta_ ben mayısta doğum yaptım uygulamada 25 bin görünüyor gidip çekememiştim bugün gittim kart çıkardım 10 bin yatmış neden olabilir acaba bilginiz var mı