Umaycan 18-25 yaş arasında görümcem kaynatamın üzerine ev araba var e devletten red geldi ziraat e gitti başvuru yaptı kabul edilir mi hesaba 5 bin tl yatırmış ?
tulayks Beybiiii yaş kriteri uygun değil 18-30 yaş diyor ama ben daha Ekim ayında girdim 30 yaşıma anlamadım
Tugcebb tulayks Ekim ayının kaçıydı hatırlamıyorum sınır ordan başlıyor. 15ydi diye hatırlıyorum yine yanlış söylemeyim de öncesinde doğduysanız diğer kategorisinden başvuracaksınız
E-a-35 TalentedMom başvurma 5 bin birde şubatta ön ödeme istiyorlar illere göre 180/200 bin ve civarı peşinatları nasıl vericeksiniz bri birikmişiniz mi var yoksa kredi mi çekiceksiniz Bende istiyordum ama şubattaki peşinatı ödeyemiceğim için başvurmadım
goknur_1 TalentedMom Merhaba benim ve eşimin adına hiç birşey yok , ama düzenli bir işimizde yok basvursak cikarmı ve bize eğer çıkarsa her ay ödememi yapacazz acaba?
TalentedMom goknur_1 başvurabilirsin çıktı diyelim 200 ya da 300 bin peşinat ödemeniz gerekiyor sonra size taksit planı sunuyorlar
TalentedMom balkizimcicekkiz düşüyor yiğenime çıktı ama 3 gün süre vermişler o çok saçma paranın hazır olması lazım