Elfela Oğlum 5 ay 13 günlük bi kaç gündür doktorumuz kontrolunde tadımlara basladık patates havuc yogurt yiyoruz ama ben geceleri mama muhallebi tarzında biseyler vermek istiyorum cünkü cok sık uyanıyo ve emmeden uyumuyo.. her saat başı uyanıyoruz cok yoruldum artık.. en azından bi süre tok tutar uyur diye düsünüyorum irmikli muhabbeli ne zaman verilir tecrübeli anneler önerilerinizi benimle paylasır mısınız
Denizsevim Elfela ben yulaf unu aldım. Un muz su veya anne sütü (bazen kuru kayısı püresi de ekliyorum) karıştırıp mama yapıp veriyorum.
Baharellezi Elfela ben geceleri suyla pirinç unu ve nişasta karıştırıp pişiriyorum ilk sıcağı geçince 4 ölçek formül mama koyup kaşıkla çırpıyorum yediriyorum bu tarifi doktorum önermişti
Elfela NaimeYilmaz bizimki biraz tombis gerek yok şişirmeye diyo vermiyo 😔 gizli saklı yedirmeye de içim el vermiyo bisey olur diye şimdilik araftayımm 🤦🏻♀️
erdemmelif ikos58 icerigi nasl canm..Bu hazr ürüleri kullanınca herkes sanki sen iyi anne degilmissin gibi bakiyor..insan kndini sorguluyor bu sefer..sinir oluyorum..
bsk89 ikos58 bende kullaniyrm ama bizimkini cok uzun süre tok tutmuyor en fazla 3 saat sonra uyaniyrz sizde durum ne
ikos58 bsk89 bızımkı uyanmıyor 9.30 gıbı yedırıyorum uyumadanda emzırıyorum 11 gıbı 6 ya kadar uyanmıyor arada 2 gıbı uynıp emıp yatıyor bazen ama hergun degıl. Kac olcek verıyosunuz ?
Can ikos58 ah keşke bizimki de öyle olsa yedirip emzirmeme rağmen uyanıyor gece uc te dört te beş te kalkıyor emmek istiyor hep doymuyor sanki