begonvil00 9 aylık bebeğim var sizler kahvaltıda neler yediriyorsunuz var mı değişik tarifleriniz. Öyle irmikli yumurtalı pekmezli bebe bisküvili bulamaçlar yapmak istemiyorum midem bulanıyor 😂😂
cokbilmismom begonvil00 normal omlet yapın peynirli bazen sebzeli, pankek olur muzlu, yabanmersinli veya sade. Menemen, kuymak vs benim oglum karışımları hiç sevmiyordu normal bizim ki gibi kahvaltı yaptiriyordum yanına zeytini domatesi falan.
sarikavun begonvil00 bende hic sevmem karisimlari ayri ayri koyuyorum tabagina. 6 bucuk aylik avokado peynir az bi meyve(ufak bi parca muz veya trabzon hurmasi az biraz) uzerine kuruyemis ceviz veya badem havanda dovuyorum yogurt yumurta fln veriuorum. Tahin oekmez fln tatmadi daha. Yumurtayi da bazen direk haslama bazen avokadolu pankek gibi bazen yulaf unlu veya irmikli yapiyorum. Karistirmasan ayri ayri veriyorum. Mevsimindeki meyve sebzeye gore ilerliuorim
begonvil00 cokbilmismom zeytini nasıl veriyordunuz peki. Bende vermek istiyorum ama naasıl vereceğimi bilemedim