baby45374_ 18 günlük oğlum aşırı kaka yapmıyor mesela bugün hiç yapmadı ama bezi çiş dolu dolu doymiyor demek mi gece yapmıştı mesela ama bu saate kadar yapmadı bazen günde 2 3 kez yapıyordu gece de kabız değildi hem mama hem anne sütü alıyor doymasa çiş yapar mı sizce
beybitolat baby45374_ hayır doymasa çişli bez sayısı hem az olur hemde dolu dolu olmaz. Kaka yapmaması anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal kabul edilir
hellow Canım mama alıyorsa normalde on gün normal dersek üç gün içinde yapmasını beklerim ama doktora sorsan çok daha iyi olur
baby45374_ hellow kafama takıldı kabız oldu desem gece siviydi eşimde doymuyor bu çocuk heralde dedi de
hellow hellow canım doymuyor demek doğru olmaz birincisi bebeğin midesi cidden küçük 60 ml miydi ne.. İkinci ayın sonundaki kontrolde aşı zamanı hani doktora sorarsn kilosunu ona göre bir kanıya varırsın beslenme şekli veya miktarı olarak .Doymuyor demek çok erken ve kabız durumuna gelirsek kabızlık şu an için daha çok sinirim sistemi tam gelişmediği için .Gazlı da olabilir .Hani tamamen organsal .
melekveemir Evet önemli olan çiş durumu. Kakayı her beslenmeden sonra yapması da normalmış, günde bikaç kez de normalmiş, 10 güne kadar yapmasa da normalmiş. Benim oğlum da bazen 1 kere yapar, bazen 2 3 kere yapar günde.
baby45374_ melekveemir anladım çok teşekkür ederim yeni dogan olduğu için korktum besleniyor mu acaba diye