3kedili2bebekli duyguozgl1 misafiri hemen gonderin bebeginizi yıkayın tüm camları açın ev havalansin ceyran yapsın evde yarım saat
ikiaslanannesi duyguozgl1 eger dişi cıktıgı için ateşlendiyse korkmayın bulaşmaz ama hem ateş hem oksuruk varsa uzak tut bebeğinı
[silindi] duyguozgl1 bebeğini farklı bir odaya al, hasta çocuğu yanına yaklaştırma. Sen de hasta çocukla yakın temasta olmamaya dikkat et.
3kedili2bebekli duyguozgl1 yapacak bir şey yok gitsin otelde kalsınlar niye 5 aylık bebeği bile bile hasta edesiniz
minikmisimben duyguozgl1 gelirken var mıydı acaba bu şikayetleri bilerek mi geldiler sinirim bozuldu. Siz bebeği yıkayın bence atıyorum 1 hafta oldu yıkayamadım bir yıkayayım diyin sonra da temas ettirmeyin uzak tutun ne kadar mümkün olur bilmem büyük kızım da ateş kusma olmuştu ama kardeşinden uzak durdu sorunsuz atlatmıştık o zaman temas etmemişti
[silindi] duyguozgl1 valla canım bebeğin daha çok küçük. Gönderme imkanın varsa evden gönder kusura bakmayın vs diyerek. Ama imkan yoksa da yanyana gelmemeye, bebeğini yanyana getirmemeye çalış. Grip vs damlacıkla bulaşır, yakın temas olmazsa bulaşmaz sanırım
alparslanmomms duyguozgl1 doğum yaptığımda ablam gelmişti bakmaya . Hafif burnu akmaya başladı . Anında gönderdim 2 saatlik bi mesafeydi. Şehir dışından gelmişti . Camları açtım evi güzelce havalandırdım . Aralık ayıydı 😬
sarikavun duyguozgl1 kalabilecekleri baska bi yer varsa oraya yonlendirin malum evde bebek var senin cocuk da hasta deyin kalacak bi yer yoksa da o cocugu karantinaya alin🤣🤣yani odasini ayir evin icinde firt firt gezmesin kalsin bi odada.
alparslanmomms duyguozgl1 söz konusu çocugumsa göndermeyeceğim kimse yok. Aynı şey görümcem geldiğinde de oldu bu arada. Sabah gelmişti akşama fark edip kestirdim biletini . Çocuğumdan önemli değil
alparslanmomms duyguozgl1 sizin akrabaınız mı eşinizin akrabası mı ? Ben ablama abla hemen biletini keselim git dedim . Öylesi daha iyi olur dedim . Görümceme de eşime söylettirdim . Hasta gibisin öyle mi diye sordu eşim . Yok sigaradan falan kaynaklı öksürüyorum dedi. İnkar etti bir de . Resmen sesi kısıldı birde sigara diyordu hala düşüncesiz . Eşim olmaz böyle hassas davranıyoruz dedi gönderdi . Olması gereken öyle
Tubanurrr duyguozgl1 her ateş bulaşıcı hastalık değildir bebeginiz 5 aylık aynı odada tutmayin ortami havalandırın bol bol çok yaklaştırmayın bir şey olmaz Allahin izniyle benim kızım okula gidiyor çok ateşlendiği oldu ama kardeşi bebekken temasları az olduğu için hastalanmıyor du