SucukluSutlac Eslemsi_04 olur aslında normal irmik büyük olduğu için bebekler sindirimde zorlanır diye tercih edilmiyor
SucukluSutlac UykuPerisi_ cici bebe tarzında ama zeytinyağlıymış dediklerine göre. İnstagramda da bi ebe bisküvilerin hepsinin güvensiz olduğunu doğal dediklerine inanmamamız gerektiğini yazmış emin olamadım şimdi
SucukluSutlac babyandmom_ bana da güvenilir geldi ama glint için de kimyasal içermez demişlerdi içerdiği çıktı 😅 güvenilir demeye korkuyorum yani
SucukluSutlac monica50 makarna lütfendeki ürünlerden de memnunsunuz yani. Şu renkli makarna ve erişteleri denediniz mi
Ebbruc SucukluSutlac sitesinden aldım ben ürünleri orda genelde daha ekonomik , 4 aydır kullanıyorum çoğu ürününü çok memnunum
Ebbruc SucukluSutlac kendi satıcısından alabilirsin ty de ama en mantıklısı yine de sitesi. Hatta istanbulda oturuyosan orda kurye seçeneği var
nazmom SucukluSutlac sitesinde fiyatları neredeyse yarısı hatta gidebilirseniz mağazalarında daha uygun fiyatları og nin
SucukluSutlac nazmom teşekkür ederim bi bakayım bulunduğum yerde de varmış og ama hiç haberim yokmuş siz söyleyince gördüm
suheyla92 SucukluSutlac tarhana bebek biskuvisi pirinc unu bebek irmigi kullaniyorum organik sertifikali guvenilir bir marka
bebisveannesi77 SucukluSutlac Ek gıda başlangıcında çookk faydasını gördüm bu markanın her şeyi on numara gerçekten gönül rahatlığıyla alabilirsin ama internet sitesinden almanı tavsiye ederim.