Prenses-annesi1 Bugün ehliyet sınavım var çıkmış soruları hep çözdüm derslere katıldım yüksekte puanlarım falan ama strese girdim bugün nedense 😂 zorlandığınız sorular oldu mu
mylife_ Prenses-annesi1 ya bende yazılıcam da zormu sınavlar ne soruyorlar genelde ona göre çalışayım şimdiden 😅
simseklivekalpli Prenses-annesi1 kolay o ya. 7 8 dk’da yapıp çıkmıştım. Bi ara geri döneyim dedim baktım dönünce hepsi mantıklı geliyor çıktım sınavdan geçmiştim. Kolay onlar kendinizi kasmayın
inci86 Prenses-annesi1 çalıştıysan kolay canım bende geçmiştim .Ama haftasonu direksiyonda kaldım ya 2. Ye gircem aralıkta 🥲🥹🥹
mir2608 Çoğu mantık üzerine oluyor ama hepsini çözdüğün zaman geriye çok dönme çnkü en son dönüp değiştirdiğim soruların hepsi yanlış çıktı 😂
Prenses-annesi1 mylife_ bugün giricem sınava daha girmedim çıkan soruları çözün dediler hep hocalar yeni soru yokmuş çünkü
Prenses-annesi1 KahveliVera motordanda yaptıklarım oldu çıkan sorulardan bakalım nasıl sorular denk gelicek banada 😂
Prenses-annesi1 simseklivekalpli süresi fazla bende hemen yaparım gibi geliyo ama geri dönüp bakıp kafamı karıştıran sorular olursa yanlışlıkta yapabilirim aklımı karıştıranları boş bırakıp sonra dönerim o sorulara belki
inci86 simseklivekalpli evet çalışana kolay oluyor ben direksiyondan kaldım ya ikinci sefer gireceğim aralıkta stres yapıyorum halbuki derslerde iyiydim.
Prenses-annesi1 inci86 2. Sınava girmeden öncede sürüş dersi alıyomusunuz yoksa ayrı ücret mi ödememiz gerekiyo dersler için
nesemom Prenses-annesi1 çıkmış soruları çözdüyseniz yaparsınız çoğunlukla onlardan çıkıyor diye biliyorum çok az motor sorusu yapmışımdır ilk yardım ve temel trafik bilgilerini bilirseniz geçersiniz inşallah kolay gelsin 🙏🏻