momas birannne_ oğlumla bana tavuk sote pilav salata Eşime de annesi bezelye vermiş( araka sanırım öyle geçiyor bezelyenin kabuğu) onu yapıcam buzluktan çıkarıp Tatlı da annem dün şekerpare yapmıştı o var bir de kabak tatlısı🥰
kuzeyinannesi06 birannne_ ev taşıyorum kaynanamdayım akşam yemeklerine o ne yaparsan onu yiyecez bakalım 😍😅
Sermec27 birannne_ Eşim evde yok büyük oğluma köfte yaparım aşırı yemek seçiyor ne yazık ki kücük oğlums kıymalı sebze yemeği yapcam bende tost yerim 🥰
incihanim_ Sermec27 benim oğlum da aşırı derece de yemek seçiyor 3 yaşında sebze yemeği yiyor mu sizinkisi benimkisi ağzına bile koymuyor napıcam böyle 😕
Sermec27 incihanim_ yemiyor kahvaltı güzel yiyor yumurta peynir zeytin tost patates kızartması her türlü meyve yer yemek olarak sadece tavuk balık köfte makarna pilav bir iki çeşit çorba o kadar sebze yemiyor
incihanim_ Sermec27 patates kızartması makarna köfte et bunlar dışında hiçbirşey yemiyor değerlerine de baktırdım çok şükür iyi çıktı ama iştahsız yani bir çocuk pizza yemez mi hazır değil ama kendi yaptığım yemiyor hayret ediyorum resmen ama çokda üzülüyorum
naz2911 birannne_ Ne güzel uzun zaman oldu çeşit çeşit yemek yemeyeli afiyet olsun bende makarna yoğurt çorbası var 😅🌸
Sermec27 incihanim_ bizimki de yemez pizza falan valla oğlum böyle doğduğundan değişir mi sanmam dolma yememiştir bu zamana kadar nohut pısara ıspanak fasulye bende atom veriyorum kuruyemiş bal tahin karışımı ondan vitamin alsın diye
incihanim_ Sermec27 bende pekmezi pankekin içine katıp o şekilde veriyorum inşallah ilerde bu kadar seçici olmazlar
Pamukhanim_ birannne_ Kızımla ben taze fasulye ve tarhana çorbası yiyecez Eşim öğlen kuru fasulye yemiş o yüzden ton balıklı salata ve işkembe çorbası vermişti olan onu yer öyle istedi