bsbaby oioi konusuna kesinlikle katılıyorum elimde yıkıyorum sıcak bişey koymuyorum içine ama kokuyor, munckin alabilirim ama onunda vakumu iyi değilmiş, suluk kesin munckin hemen öğreniyorlar pipetle içmeyi, ilk kaşıkta munckin ısı göstergeli 4lü kaşığı daha iyi 7li olanı aldım ben ama ilk zamanlar için çukur kalıyor o iyi olmadı. Şu önlük fiyatı en uygun sanırım koldan giymeli lazım oluyor çorba ve salçalı yemeklerde falan,
Bide e bebekten zürafalı önlükten aldım 3 adet çok güzel yetiyor
Buharda haşlama aparatı, 16cm lik bi tencere bebeklere az çorba yemek yapmak için iyi oluyor irmikli yulaf unlu muhallebi tarzı şeyler yapmak için de mutlaka minik sos tavası iyi oluyor ❤️
İkea antilop aldım
Onun altına örtü lazım ben de hala almadım ama çok döke saça savaş veriyoruz bakalım mamatut indirime girerse mamatut ta istiyorum ama girmezse yorni tarzı bişey alıcam
Mama sandalyesi minderi
Ayağı
30cc plastik sos kabı
İlikli kemik suyu
Milk moo çanta indirimde bütçeniz varsa düşünebilirsiniz
Haftalık menü planlayıcı magnet buzdolabına asmalık iyi oluyor İlk gıda alışverişini og nin kendi sitesinden alabilirsiniz daha uygun fiyatları diğerlerine göre
Aklıma gelenler bunlar ihtiyaca göre değişebilir tabi benim söylediklerim kesin alın değil alınsa iyi olabilir gibi ❤️😅😍