Hanifeelif Merhaba 3 aylık bebeklerinizi uyanmıyorsa siz uyandırıyor musunuz benim bebeğimi uyandırmazsam gece gündüz 5-6 saat uyur bazen
deozge Hanifeelif oo gündüzde o kadar uyuyormu maşallah benimki gündüz her uyuduğunda max 1 saat uyuyor ama gece uykusu çok
esiilaa Hanifeelif gece biizmkiside o kadar uyuyor ben 5. Saatte uyandırıyorum kılo alımı az dıye bızım ama gunduz zaten o kadar uyumuyor max 3 saat uyuyor gunduzlerı ama gecelerı 5-6 saat uyuyor bende 5 saati gecınce rüya beslenmesi yapıyorm geri yatıyorum
ilgebrc Hanifeelif Ay darısı başıma,bırak uyusun 😂 2,5 aylık bebeğim var 2 saat de bir uyanıyor sonra da geri zor dalıyor
aleyna40 Hanifeelif vay be ne şanslınınız nasıl uyuyr okadar saat gunduzleri rutinerinizi bizede soooyleyn lütfen benimki 30 40 dk anca
_YanakReisinAnnesii Hanifeelif 1 aylıktan sonra kilo vs herhangi bir problemi yoksa uyandırmanıza gerek yok,acıkınca kendisi uyanır beslersiniz. Gece uykusu en az beslenme kadar önemli büyüyüp gelişmesinde.
Hanifeelif _YanakReisinAnnesii bugün doktorumuza sordum elleme uyusun dedi bu sefer uyandirirsan uyutmaya çalışsa da uyumaz huyuzlanir