zeyno0904 Kızlar ne pişireceğim diye düşünmekten yoruldum saat kaç olmuş yarın ne pişireceğim onu düşünüyorum ya günün menüsü önceden belli Olursa rahat oluyorum böyle belli olmazsa sürekli Düşüyorum fikirlerinizi yazar mısınız örnek sağlıklı menüler
aslhns zeyno0904 rıfat usulü zeytinyağlı patates yemeği yap (YouTube’da var) Yanına da pilav&tavuk vs yapabilirsin
elifkesim zeyno0904 zeytinyağlı taze fasulye Fırında kanat Patates püresi Domates çorbası Bizim menü böyleydi akşam 🥰 fikir olur belki Yarında kıymalı biber dolması Brokoli çorbası Fırında karışık sebze düşünüyorum
Gul-yildirim zeyno0904 kilis tava salata pilav ya da cacık pilav. Patates ptırtma patates salatası ya da kavurması patlıcan kebabı tavuk patates varsa bezelye yoksa lahana sarması mercimekli pilav sebzeli pilav meyhane pilavı börek katmer kömbe kızartma ayran turşu limonata…
goldengate zeyno0904 ben yarin bebise kuzu pirzola pisiricem ama nasil yapsam yer diye dusunuyorum cunku yemiyor bu aralar🥲
firstmama Ben haftalık planlıyorum ne pişireceğimi aşağı yukarı belli oluyor her güne 1 yemek 2 çeşit olacak şekilde arada çorba canımız isterse haftalık market alışverişini ona göre yapıyoruz daha rahat oluyor her gün düşünüp yorulacağıma 1 gün düşünüyorum
zeyno0904 firstmama örnek menüler söyler misin bir günü zor buluyorum haftalık nasıl yaparım bilmiyorum
pembebulut_ zeyno0904 ben bugün fırında kremalı patates ve nohutlu pilav yaptım belki size de fikir olur 🥰
KayraVeAnnesi_06 zeyno0904 Yayla çorbası Nohut yemeği birde pilav yapacağım bende şimdiden düşündüm birde hastayım kolaya kaçtım
bebiskoveannesi zeyno0904 aklıma gelenler bunlar. Fikir olur belki. Bir de ben her yemekte mutlaka ayran yapıyorum onun dışında içecek içmiyoruz çünkü. Bir de severseniz ıspanak pırasa karnabahar brokoli gibi yemekleri listeye dahil edebilirsiniz. Ben eşim sevmediği için sadece kendime yapıyorum onları. Bir de tam mevsimi balık da yine ekleyebilirsiniz. Sizi bir süre bu dertten kurtarır diye düşünüyorum 🌸 afiyet olsun
[silindi] zeyno0904 cok nadir dusunurum ne yapsam diye genelde dolabi acinca hemen aklima gelir Bugun Karniyarik ve kremali pesto soslu makarna yapacagim sanada fikir olsun😊