sezerrrr Bebeğimin atopik bir cildi var siveno kullanıyorum ama geçmedi Bioderma sipariş ettim ama alerji yada başka birşey olabilir mi sizce. Atopik cilt diye başka birşey düşünmemiştim ama geçmedi ne önerirsiniz
busbuscee sezerrrr atopük egzama vardı bizde herşeyi değiştirmeniz lazım şampuanı deterjanı ve duş sonrası krem ben bu üçünü doktor önerisi ile değiştim çok şükür hepsi geçti kullanmayınca yine aynı oluyor o yüzden doktor önerisi kullanıyorm
sezerrrr simseklivekalpli doktora götürmedim fotoğrafını attım alerjikde olabilir egzama da dedi daha öncesinde de egzama olmuştu doktorumuzun dediklerini uyguladık çamaşırları iyi durulama Mustela krem vs geçmişti
sezerrrr busbuscee evet bizde değiştirmiştik Mustela krem iyice çamaşırları durulama ütüleme vs geçmişti şimdi yine oldu
symstf sezerrrr egzama buna benzemiyor daha kuru ve döküntü şeklinde oluyor. Bunu nerde görsem tanırım hastanelik etmişti beni 😂
tokkkk Benim bebeğiminde vücudu böyleydi bana da egazama dedi sürekli kuruyordu her yeri nemlendiricisini değiştirdim biodeema atoderm cream ultra kullandım doktor tavsiyesiyle şuan gayet iyi tavsiye ederim
Niyesordunbucevabi sezerrrr Egzama bu atak geçiriyor büyük ihtimalle. Kızım da böyle özellikle kış aylarında başlıyor kaşıntı ve bu tarz kızarıklık. Sürekli nemli tutmalısınız vücudunu
symstf sezerrrr Allah size de şifa versin yaa. Çok fena birşey kaşıdıkça daha da çoğalıyor ve kaşındıkça da ağdı yapıyor.