bossmomm Selam kızlar 🙋🏻♀️ Karaca indirimlerinde nelerden faydalandınız ? Çok güzel şeyler indirime girmemiş mii 😍 Özellikle şua 20 bin liralık çeyiz paketine bayıldım çok uygun. 🙂↔️ Bende nevresim takımı, finca ve çelik tencere seti aldım çok uguna 😍😍
kkbb367 bossmomm link paylaşılmasın canım bende nevresim takımı arıyordum ama uygun fiyata pek bulamadım
bossmomm kkbb367 valla 700 e düşmüş hemde lastikli çarşafıyla sen karaca uygulamasını indir ben fotoğrafını atayım sen bak ekle rnegide çok hoş
bossmomm kkbb367 Allahallah trendyoldan mı bakıyorsun trednyol yükesk gösteriyoe kargo ücretini üetüne koyup gösteriyor birde kargo bedava diyor yalandan
bossmomm Ebruli101 yaa öyle o zaman büyük indirim miş desene. Ama karaccanın nevresim takımlarına bayılıyor bak dört senedir o turuncu kuşlu olanı kullanıyorum rengi hâla canlı
bossmomm Ebruli101 siz aldığınızda çarşafı lastikliydi dmi benim için önemli. Bir ara bi setini sipariş ettiğimde çarşafı lastiksizdi
beybitolat bossmomm çeyizimde almıştım almaz olaydım jshshshhs acayip derece yapışıyo ve hemen karardı yani hemen çöp. Zaten karacanın tek güzel ürünü nevresim gibi tekstil ürünleri
beybitolat bossmomm 4lü bi set ama hangi set olarak geçiyor inanın bilmiyorum. Kendi mağazasından almıştım ve resmen adam beni kandırdı satarken oda öyle bi övmüştü ki
Ebruli101 bossmomm sarı renkli lastikli çarşafı mavili vardı bitane onu da almıştım ben ikiside çok güzel geldi 700 liraya pazar da bile bulunmaz valla sadece çarşaf 500 lira
beybitolat bossmomm benimkide bundan 🤦🏽♀️fiyat uygun ama çöpe gitcekse az daha ekleyip başka marka bakabilirsin tabiiki karar senin ama tecrübem bu yönde
mervee123_ bossmomm benim tencere setimden geçen gün kuzenime söyledim annemin 25 yıllık çeyizi benimkilerden daha yeni benimkiler 2 yıllık hemen karardı bide yapışıyor hiç iyi değil