Lavinyam09 Arkadaşlar bebeğimin köpek dişleri çıkacak sanırım şişmiş dis etleri çok fena çok ağlıyor huzursuz sürekli dis jeli calpol vermek istemiyorum doğal yollarla iyi gelen biseyler var mı yapan eden yazabilir mi acaba lütfennn🙏🙏
denizalismom Lavinyam09 köpek dişr ne yaptıysam fayda etmedi ama zeytinyağı karanfil az da olsa hafifletiyor
dlrgcl Bizimde üst iki dişimiz şişmiş. 3 gündür ne yaşıyorum bi Allah bi ben biliyorum ne tetagil ne jel hiç birşey ağrıyı dinidrmiyor sürekli memede uyuyup uyanıyor. Gün içinde kolay geçiyor sma geceler çok zor :(
Lavinyam09 dlrgcl vallahii sormayın bizimde aynı gündüz oyalandiklari için fark etmiyorlar ama gece sabahı ediyoruz ne yapacağımı şaşırdım uykusuz duraksiz Allah yardımcımız olsun hepimizinde😔🙏🙏
Lavinyam09 denizalismom Bunu duymuştum ama şimdiye dek ihtiyacım olmadığı için yapmamıştım yarın yapicam hemen inşallahhh faydası olur çok sagolunn yazdığınız için 🙏🙏
nhts Şu an tamda o durumdayım Allah’ım hepimize sabır versn normalde emzik emen bı bebek ama yok tutmuyor atıyor memede olacak illa tam uyudu diyorm Sanki her yeri kaşınıyor gibi hareket edip bağırıp kalkıyor sizinkilerde aynı şekilde mi 🥲