disikurt42 2 gündür ellerine evire çevire bakiyor normal mi 4 5 aylıkken keşfetmiyorlar miydi ben birde oooo diye ağzına vurarak denir ya onu öğrettim onu yapiyor el sallar alkış yapar bay bay yapar ama ellerine çevire çevire bakmasi dikkatimi çekti
nesizade05 disikurt42 ya benimki de öyle neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki yapmayın 🥰 benim çok hoşuma gidiyor ellerine bakması yumuk yumuk 🤭 bazen yerden küçük bişey almaya çalışıyor mesela kırıntı gibi aldım sanıyor ellerine bakıyor çeviriyor falan öyle de olabilir mi
Sermec27 disikurt42 bu benim oğlumda da var 17 aylık hala devam ediyor bizimki 1 yaşta başladı ama ellerini evirip çevirip bakıyor böyle 4 gibi yapıyor
disikurt42 deniz255 karşına cok çıkınca insan kendinden şüphe edermiş ya benimki de o hesap oldu bizim bi kilo problemimiz var 10 aylik oldu hala 7bucuk kilo kilo almiyor
disikurt42 nesizade05 benimde hoşuma gidiyor kendimce gülüyorum ayağım da sallıyorum oyle yapti bi soraym dedim sizlere 😇
2prensannes2 disikurt42 canm Bnmde aynı kilo ellerinede bakıyor arada bende senn gibi endişe ettim ama bence normal olmalı motor gelişimleri parmaklarını ellerini kullanmaya başlıyorlar keşfediyolar keşfetmek bitmez bence ayı olmamalı ve her bebek kendine özeldir gelişimi kiloyu artık dert etmeyi bıraktım zayıflar daha güclü oluyo saglıklı olması önemli inan tek derdim zihin aklı şuan ismine baksın seslenince bakıyo mu seninki ya da neler yapabiliyo
disikurt42 2prensannes2 birakti eline bakmayi seslenince bakar hatta soru sorar eliyle gösterip ııgh diye der ezan okununca duyduğunda igh diye pencereyi gösterip eliyle sorar Allah deriz bizde 🙃yemegini kendi yer ince sesleri anında duyar vs.