minikadam22 Kızlar kaç yaşındasınız sizi görenler kaç zannediyor genç gösteren aeladaşımlarım ipuçlarınızı bekliyorum 🥲ben 25 yaşındayım herkes 30 lu yaşları tahmin ediyor
selimtahamom minikadam22 29 yaşındayım çocuktan önce 25 falan derlerdi 47 günlük bebeğim var bence artık bi 35 oldum 😅
BuzluKahve minikadam22 spor giyiniyorum, aşırı makyaj yapmıyorum, cildime ve saçıma tertemiz bakıyorum, yılda 1 kez botox yaptırıyorum. Asssla yaşımı kimse doğru tahmin edemez.
aslhns minikadam22 26 yaşına girdim 20 zannediyorlar genelde ama ben çocukluktan beri öyleydim 12 yaşındaki hallerim 7-8 yaşında gibiydi 18 Ken 12 -13-14 duruyordum vs
gmzzknn BuzluKahve ya botoks nasil oluyor yani yüzünüzün neresine yaptırıyorsunuz bir de acıyor mu acaba
Deletedmom_968 aslhns benimde öyle ya 23 yaşındayım gören 16 17 sanar geçenlerde markettw bir teyze bebek senin mi dedi evet dedim küçük mü evlendin daha 16 son dedi çok kızdım ya gören elindeki oyuncak bebek olması lazım vs diyor artık sokağa çıkmak istemiyorum
aptallarsizii minikadam22 yarın doğum günüm 24 yaşına girecem ama 19 20 gösteriyorum bazen yabancı biri kapımı çaldığında anneni çağırsana diyor😂bizde genetik sanırım arkadaşlarım babamı görünce babam olduğuna inanmıyorlardı
gulsimacansu58 Valla bana markette ikidir yaşımı soruyorlar hatta kızımı yaşınız çok küçük gösteriyor çocuk sizin mi diue yaşım da 30 ama minyonum yüzüm falan ondan olsa gerek
simseklivekalpli minikadam22 tesettürle küçülen bi ben varım sanırım. Geçen çocuklarla hastaneden dönüyorduk küçük de durmuyor, ben ona sahip çıkmaya çalışıyorum otobüste annesi nerde dediler benim dedim. Kadın liseli gibi duruyorsun şaşırdım diyor 😂🤦🏻♀️
Sermec27 simseklivekalpli bende Tesettürlüyüm hatta feraceliyim 34 yaşımdayım ama her gören 20 25 arası sanıyor 🥰
bidebayilistersenferiya minikadam22 hamileyken bir yerde bana bakıp fisirdiyolardi en son dayanamayip kaç yaşındasın dediler, söyledim biz sana iki gündür acıyoruz çocuk yaşta evlendirmisler bide hamile kalmış diye dedi. Ama ruhum 89
CuteBadesMama minikadam22 32yim bence 30lu yaşlarda olduğum belli. Tahminde bulunan en fazla 4-5 yaş altını söylemiştir. 22-23sün diyen olmadı. 🥲