Dondurmalikahve Kızlar Atatürk üniversitesi açıköğretim çocuk gelişimi sınav giriş yerleri açıklandı mı? Obs de açıklandı diyor ben giriş belgesini bulamıyorum.
Deletedmom_289 Dondurmalikahve sen ne zaman kayıt oldun canım ben bu sene sınava girdim de kapanmış bölüm
Nezzz_ Dondurmalikahve 1 hafta kala yayınlanıyor genelde canım benimde 4 dersim kaldı mezun olmaya baktım henüz yayınlanmamış
Dondurmalikahve Nezzz_ Çok teşekkür ederim. Aslında ben de çok baktım, ama korktum acaba göremedim mi diye.
Nezzz_ Dondurmalikahve Rüca ederim derslerini nereden çalışıyorsun uygulaması var ata aöf oys diye onu indir hep açık kalsın şifreni hatırla yap orda solda 3 çizgi var sınav giriş belgesi anında görürsün öyle siteye giriş yapmakla uğraşma cıkmıs sorular ünite ünite konu anlatımları hepsi mevcut
Dondurmalikahve Nezzz_ Not tuttum aslında öyle geliyor benim kafama 🤭 sonra vakit buldukça tekrar ediyorum. Ben uzun süre önce kayıt olduğum için sınava giriş hakkımda yok mu diye bi endişelenmiştim, ama yorum beni rahatlattı. 🌸
Nezzz_ Dondurmalikahve Kayıt yenilediniz mi bu sene?zaten kaydınızı yenilediyseniz giriş belgeniz her türlü çıkar dört dönem üst üste kayıt yenileme yapmazsanız kaydınızı siliyorlar diye biliyorum
Nezzz_ Dondurmalikahve Tamamdır o zaman yani bazen 5 gün kala yayınlıyorlar içiniz rahat olsun çıkmış sorulara bakın bazı dersleri o sekılde çıkmışlara çalışarak geçtim zamanım yoktu zorlara yuklendım kolaylarda tek cıkmıslarla 63 65 o sekılde aldım geçen dönem 😌