zehraaaaa38 Kızlar emziren anneler olarak bakım ürünleri neler kullanıyorsunuz? Yüz maskesi, nemlendirici, saç , vücut vs vs
dhsud zehraaaaa38 dermatolog önerisiyle yves rocher kullanıyorum maske, şampuan ve saç bakım ürünleri olarak
askilibomcikella zehraaaaa38 ben kullanamıyorum salmıştım iyice ama toparlamam lazım. Burada bekleyim bende =)
zehraaaaa38 askilibomcikella şampuanı dalin kullanıyordum o mahvetti beni c vitami, biberiye, hiyoduronik asit, güneş kremi saç maskesi vs vs o eski ben ben değilim
askilibomcikella zehraaaaa38 aaa neden ki dalin bir ara bende kullandım ama cildim için falan hiç yani yazın bir güneş kremi kullanabildim o yani
Omeralpp Kızlar benim sorumda birazda olsa cilt bakımıyla alakalı collagen life cvitamini çinko içeren bi takviye sizce emzirirken kullanılabilir mi bilgisi olan lütfen yazabilir mi çok sağolun 🥰🥰
zehraaaaa38 Omeralpp inan bacım hiç bir fikrim yok onun için açtım postu keşke buna yönelik de canlı yayın tarzında bir şey olsa
queenserap zehraaaaa38 emziren bir anne olarak ancak suyla temzilemeye vakit bula biliyorum diğer arkadaşlara başarılar dilerim 😄😄😄
nisanbhr zehraaaaa38 şampuan olarak bebeğimin şampuanına el koydum mustela kullanıyorum 🫢 onun dışında da yüz temizleme jeli dahi hak getire
zehraaaaa38 nisanbhr cilt elden gitti. Hamilelikte burun kenarım kızardı hala kırmızı 😂 afedersiniz popom ve göbeğimi de okula yazdırmayı düşünüyorum. Saçlarım zaten her yerde kel kalıcam hayırlısı bee